Prijsuitreiking

Geplaatst op 30 augustus, 2018

ijs Lankheet jeugdkampioen GHV!

Op woensdagavond 29 augustus vond de prijsuitreiking plaats van de jeugdcompetitie van de Groenlose Hengelsport Vereniging. De kantine van de Grolse Boys was bijna te klein om alle ouders en kinderen te herbergen. Wat een mooie opkomst.

Bob Bomers en Erik Mentink

Voorzitter Erik Mentink bedankte alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet gedurende de vier wedstrijden waarvan er drie zijn gevist in de vijver bij de Hartreize. De finale werd op 22 augustus gevist aan de stadsgracht. Helaas was de wedstrijd van 25 juli afgelast vanwege de extreme hitte en die is verplaatst naar 15 augustus. Al met al kan geconcludeerd worden dat de nieuwe opzet van de jeugdcompetitie meer dan geslaagd is en die volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen.

van links naar recht Jesse, Thijs en Qwin

Prijzen

Voordat overgegaan werd naar de prijsuitreiking werden Rene, Jolanda en Bob Bomers van Hengelsportzaak Rene Bomers nog even in t zonnetje gezet voor het beschikbaar stellen van de bekertjes voor de kinderen. In totaal hebben 35 kinderen mee gedaan aan de jeugdcompetitie en met z'n allen wisten ze 2.284 vissen te vangen.

Uiteindelijk werd Thijs Lankheet kampioen met 329 vissen. Jesse Remmelink werd tweede met 189 vissen en goede derde was Qwin Hobe met 169 vissen. Nadat alle prijzen werden uitgereikt was er voor iedereen nog een hapje en een drankje. Kortom een zeer geslaagde prijsuitreiking.

Eindstand jeugdcompetitie 2018

1)    Thijs Lankheet                329 vissen (kampioen)

2)    Jesse Remmelink            189 vissen

3)    Qwin Hobe                     169 vissen

4)    Thijn Luttikholt                134 vissen

5)    Jacco Hubers                  106 vissen

6)    Kees Habes                     105 vissen

7)    Yme te Kortschot            100 vissen

8)    Job Wiegman                   91 vissen

9)    Jeltje te Kortschot            84 vissen

10)   Tjarko Banten                 79 vissen

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter.
(Uw e-mail wordt niet gepubliceerd.)

Voer de letters en cijfers in
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.