Websitecommissie

De websitecommissie bestaat uit de volgende personen.

websitecommissie.jpg
Van links naar rechts; Erik Mentink, Ivo te Kortschot en Frank Bomers

De websitecommissie

Medio 2002 werd Ivo te Kortschot door het bestuur gevraagd wat hij er van zou vinden om een website te "bouwen" voor de Groenlose Hengelsportvereniging. Hij knikte meteen dat hij het wel zag zitten en dat het een uitdaging voor hem zou zijn om voor de GHV een website te bouwen. Tevens zag hij het als en stukje promotie voor de GHV door als een van de eerste hengelsportverenigingen in de Achterhoek een eigen website te hebben.

Op dinsdag 12 februari 2003 werd de eerste website van de GHV gepresenteerd op de algemene ledenvergadering, op woensdag 13 februari is de site voor het eerst te bewonderen op het worldwideweb. De jaren daarna hebben we niet stil gezeten en zijn we blijven sleutelen en zoeken om een overzichtelijke site te krijgen. En zoals u al hebt kunnen zien is dit inmiddels de vierde versie die door de websitecommissie "gebouwd" is.

De webmaster is Frank Bomers, hij zal er voor zorgen dat de site up to date gehouden wordt, Erik Mentink is verantwoordelijk voor het inhoudelijke.

Heeft u vragen, mail deze dan naar webmaster(at)visseningroenlo.nl