Verslag derde Grachtencompetitie wedstrijd 2022

woensdag 15 juni 2022

De wedstrijdcommissie had ditmaal gekozen voor de vakken Kloostertuin /Dkn. Hooijmansingel en het vak Houtwal / Kanonswal. Een combinatie die we dit seizoen nog niet eerder hebben gezien.

Om 7.00 uur werd er geloot op de parkeerplaats van de Jumbo en dit had een vlot verloop. Snel de visplekken opbouwen en de diepte pijlen en klokslag 8.00 uur klonk het beginsignaal.

Al snel werden de eerste vissen gevangen en dit was niet de hele wedstrijd het geval. Het was nogal een verschil in welk vak je zat. In de Kloostertuin / Dkn. Hooijmansingel deed de (kleine) vis het goed en in het vak Houtwal / Kanonswal juist niet. In dit vak is het vaak een alles of niets verhaal zo merkte menig deelnemer. Niemand ving een brasem en in het vak Houtwal / Kanonswal was het soms schrapen om een visje te vangen. Dat lukte niet iedereen. Er werd in beide vakken geen enkele brasem gevangen.

Het vak Houtwal / Kanonswal werd uiteindelijk gewonnen door Henk Bargerman met 79 vissen en 1.415 gram aan gewicht. Het vak Kloostertuin / Dkn. Hooijmansingel werd gewonnen door Frans Oosterholt met 89 vissen en 1.370 gram. In totaal zijn er 633 vissen gevangen met een gewicht van 13.410 gram.

De volledige uitslag is te vinden op www.visseningroenlo.nl

De volgende wedstrijd wordt gevist op zondag 26 juni.

Tussenstand na 3 wedstrijden

 

1)      Frans Oosterholt            5 punten

2)     Jan Timmerije                 9 punten

 Leo te koppel                  9 punten

3)      Bas te Woerd                12 punten

 

arrow_upward