Verslag vierde IJsselCup wedstrijd

zondag 18 september 2022

De waterstand is nog steeds te laag voor de tijd van het jaar maar is gelukkig na de laatste wedstrijd wel weer wat gestegen. De dagen voorafgaand aan de wedstrijd is er op het parcours nog gevist en de resultaten waren niet onaardig, dit gaf de burger moed.

 

Deze wedstrijd helaas weer wat afmeldingen waardoor we met zijn zevenen waren bij de loting. Tijdens het uitzetten werd er weer druk gespeculeerd, en de hoop was dat de IJssel ons zou geven waarom we zo graag naar de IJssel gaan; een mooi net vol grote en sterke vissen!

Bij aankomst was het een natte bedoeling, de regen kwam met bakken uit de lucht en de voorspelling voor de rest van de ochtend beloofden niet veel goeds. Regenpak aan en gaan, we zijn tenslotte niet van suiker!

Na het uitzetten werd er geloot en zoals gebruikelijk had het een vlot verloop en de deelnemers konden zich gaan installeren op de gelote steknummer. Nummer 1 links op het parcours en nummer 7 rechts. Tussen de deelnemers ongeveer 40 meter ruimte, als je de ruimte hebt moet je hier gebruik van maken

arrow_upward