Geen dia's ingevoerd.

Verslag zevende en laatste Grachtenompetitiewedstrijd

dinsdag 11 oktober 2022

De wedstrijdcommissie had ditmaal gekozen voor de vakken Hertenkamp en Kloostertuin / Dkn. Hooymansingel. Twee geweldig mooie vakken.

De spanning begon al bij de loting. Wie van de kanshebbers zitten bij elkaar in het vak, dat was de grote vraag.

Henk Bargerman zat bij Leo te Koppel in het vak Hertenkamp en Frans Oosterholt zat bij Steven groot Severt en Jan Timmerije in het vak.

Er werd om 8.00 uur geloot in plaats van 7.00 uur i.v.m. de duisternis. Gevist werd er van 9.00 uur t/m 13.00 uur.

De wedstrijd
Iedereen had wel een beetje last van het vallende blad. De een ‘n beetje meer dan de ander, maar dat is in oktober natuurlijk heel normaal. Henk Bargerman en Frans Oosterholt konden de vis niet aan de praat krijgen. Het was echt schrapen om de vis te vangen. Leo te Koppel wist in het vak Hertenkamp de winst naar zich toe te trekken. Met 620 gram aan vis en 24 vissen viste hij een ‘eentje’. Het vak Kloostertuin / Dkn. Hooijmansingel werd gewonnen door Jan Timmerije. Hij wist 870 gram aan vis en 50 vissen te vangen. Dit leverde hem een ‘eentje’ op.

Kampioen
Na de wedstrijd was nog niet exact duidelijk wie zich kampioen Grachtencompetitie 2022 mag noemen. Maar na het nodige rekenwerk werd Frans Oosterholt uitgeroepen tot Kampioen 2022.

Namens het bestuur willen wij Frans feliciteren met dit prachtige resultaat.
Verder willen wij de organisatie achter de Grachtencompetitie (Leo te Koppel, Theo Wayerdink, Leo Helmers) bedanken voor hun inzet om de Grachtencompetitie mogelijk te maken.

Op de feestavond van zaterdag 26 november die gehouden wordt bij cafe Grolzicht worden de prijzen uitgereikt.
 

arrow_upward