GHV competitieseizoen staat voor de deur.

vrijdag 03 februari 2023

De maand januari zit er weer op en de eerste competitiewedstrijden dienen zich aan.

Ook dit jaar zit je als wedstrijdvisser weer goed bij de Groenlose Hengelsportvereniging. We hebben weer een mooi programma opgesteld voor zowel de vaste stok vissers als de feedervissers.

Voor de vaste stokvissers organiseren uiteraard weer de Grachtencompetitie, maar ze kunnen hun hart ook ophalen bij de voorjaarscompetitie. De feedervissers kunnen aan de bak met de voorjaarscompetitie en de IJsselCup. Elke competitie bestaat uit zeven wedstrijden waarbij de twee slechtste resultaten komen te vervallen.

De eerste wedstrijd, voorjaarscompetitie, van het seizoen wordt op zondag 26 februari gevist aan het Beneden Kanaal te Eefde. De overige wedstrijden van de voorjaarscompetitie worden gevist aan de Berkel (twee keer), de Oude IJssel (twee keer), het Twente kanaal en de Gelderse IJssel.

Op zondag 16 april mogen de deelnemers aan de IJsselCup aantreden. De eerste twee wedstrijden vissen we in de kribben, de overige wedstrijden op de strekdammen in Brummen, Deventer en Zutphen.

De eerste grachtencompetitie staat op de agenda op zondag 30 april. Ook dit jaar beloofd het weer spannend te worden aangezien je voor het aantal en het gewicht punten krijgt. Actief vissen is dus het devies.

Naast de eenentwintig “clubwedstrijden” zijn er natuurlijk ook de open wedstrijden, is er veel ruimte voor de jeugd, gaan we weer naar Elburg, is er een ouder-jeugdkoppel en zullen we ook de karpervissers niet vergeten. Al met al organiseren we een kleine 30 wedstrijden, voor elk wat wils dus.

Ben je lid van de Groenlose Hengelsportvereniging en wil je meedoen, geef je dan op voor een (of meerdere) competities. Dat kan uitsluitend via mail:
Voorjaarscompetitie - vjc(at)visseningroenlo.nl
IJsselCup (vanaf 1 maart) - IJsselCup(at)visseningroenlo.nl
Grachtencompetitie (vanaf 1 maart) - grachtencompetitie(at)visseningroenlo.nl

Voor meer informatie en data kun je terecht op www.visseningroenlo.nl

Al met al weer een vol programma bij de GHV.

arrow_upward